Termeni si conditii

 

Pentru a folosi si cumpara din serviciile online bethesda.ro trebuie sa accepti termenii si conditiile prezentate mai jos. Oricine acceseaza site-ul confirma ca a citit si este de acord cu aceste conditii. Ne rezervam dreptul de a le modifica partial sau total, in orice moment, fara un anunt in prealabil. In cazul in care nu esti de acord cu aceste termene si conditii prezentate mai jos, te rugam sa nu accesezi site-ul bethesda.ro si subdomeniile acestuia, care va fi denumit in continuare Bethesda.

 

 

1.  DEFINITII SI TERMENI

 

Bethesda – este denumirea comerciala a S.C. BETHESDA S.R.L., persoana juridică de nationalitate romana, cu sediul în Localitatea Suceava, Calea Unirii nr.25bis, Judet Suceava, Cod Fiscal : 2693639, Număr de înregistrare la Registrul Comerțului J33/1/1993

 

Vanzator – S.C. BETHESDA S.R.L.

 

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

 

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Bethesda (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Bethesda si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

 

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

 

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

 

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

 

Site – domeniul bethesda.ro si subdomeniile acestuia.

 

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona informații/consultații medicale de pe Site.

 

Bunuri– orice produs, inclusiv documentele si informații/consultatii mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

 

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de informații/consultatii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

 

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 

Continut

 

•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

•    informatii legate de informații/consultații medicale si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

•    informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unor informații/consultații medicale, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

 

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

 

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele din pagina respectiva.

 

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

 

Document – prezentele Termene si Conditii.

 

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra informații/consultații medicale, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

 

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unei informații/consultații medicale de catre BETHESDA, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

 

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile informațiilor/consultațiilor medicale asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

 

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

 

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic/video sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

 

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea informațiilor/consultațiilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de informații/consultații din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

 

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

 

 

3.  POLITICA DE CONSULTAȚII MEDICALE ONLINE

 

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate BETHESDA isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel BETHESDA. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al BETHESDA, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

 

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, BETHESDA isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

 

3.4. BETHESDA, poate publica pe Site informatii despre servicii/consultații de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care BETHESDA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp.

 

3.5. Toate tarifele aferente serviciilor/consultațiilor prezentate pe Site și comunicate sunt exprimate in lei (RON).

 

3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

 

3.7 Toate informatiile folosite pentru descrierea serviciilor/consultațiilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

3.8. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui serviciu/consultație medicală, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de serviciilor/consultațiilor medicale achizitionate. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in detalierea cat mai completa a caracteristicilor serviciilor/consultațiilor medicale.

3.9  Serviciul de Consultatie Online este oferit ca o alternativa a consultatiilor clasice, desfasurate in prezenta pacientului in cabinetul medicului, nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate si este limitat in ceea ce priveste posibilitatea de diagnosticare.

Accesarea acestui serviciu reprezinta declaratia dumneavoastra ferma si neechivoca cu privire la faptul ca intelegeti si acceptati limitarile servicului de Consultatii Online, in sensul ca acestea (Consultatiile Online) nu vor putea implica un examen clinic complet ( nu vor putea fi masurate semnele vitale, nu vor putea fi obtinute date clinice in urma examenului clinic obiectiv).

Astfel, intelegerea si acordul dumneavoastra vizeaza faptul ca informatiile cu caracter medical furnizate de catre medicii din clinica Bethesda vor fi date numai pe  baza simptomelor descrise de dumneavoastra si eventual a documentelor medicale incarcate in paltforma, ce reprezinta istoricul dumneavoastra medical.

De asemenea, accesarea serviciului de Consultatii Online reprezinta intelegerea si acordul dumneavoastra ca va revine in mod exclusiv raspunderea cu privire la furnizarea cat mai corecta si completa a datelor dumenavoastra medicale ( simptomele pe care le prezentati, starea generala de sanatate, medicatia pe care o utilizati sau pe care ati utilizat-o in trecut, istoricul medical, factorii externi cu care ati intrat in contact – de exemplu, persoane cu afectiuni transmisibile, substante de orice natura, calatorii etc.).

 

3.10 Consultatii Online vor fi oferite de catre medicii din clinica Bethesda cu asigurarea confidentialitatii medic-pacient.

Sesiunea de Consultatie Online nu va fi inregistrata si nicio imagine sau amprenta vocala nu va fi stocata de catre Bethesda ca urmare a sesiunii de Consultatie Online. In egala masura, este interzisa inregistrarea sesiunii de consultatie online de catre pacient. In caz contrar, medicul va opri inregistrarea daca va sesiza acest lucru, reamintind pacientului interdictia aceasta. La o eventuala reincalcare a acestei reguli, pacientul va primi refuz de acces al serviciului de Consultatie Online, fara a avea posibilitatea unei noi programari.

Consultatiile Online pot fi realizate doar pentru anumite specialitati medicale care sunt disponibile pe site-ul bethesda.ro si doar pentru afectiuni gravitate cel mult medie, implicand o stare general buna a pacientului, cu simptome cu debut recent, de pana la cateva zile. Se vor putea efectua, de asemenea, online controale dupa vizite anterioare, pentru interpretarea rezultatelor analizelor si eventual evaluarea modului in care afectiunea se recupereaza.

Pacientul este rugat sa urmeze intocmai recomandarile facute de medic. In acest sens, medicul curant si Bethesda isi declina orice raspundere in cazul  in care pacientul nu urmeaza aceste recomandari.

In situatia in care recomandarile efectuate in cadrul Consultatiei Online nu amelioreaza simptomele prezentate de pacient, acestea trebuie sa anunte medicul si sa se programeze pentru o consultatie clasica in cabinetul medical. De asemenea, daca simptomele se agraveaza sau apar reactii adverse la medicamentele recomandate de catre medic in urma consultatiei online, pacientul va apela de urgenta 112 sau se va prezenta la o unitate de de primiri urgente;

3.11 Acceptarea serviciului online reprezinta declaratia dumneavoastra neechivoca si ferma cu privire la faptul ca intelegeti si acceptati limitarile lui, in sensul ca aceasta consultatie online nu va putea implica un examen clinic complet intrucat nu vor putea fi masurate semnele vitale si nu vor putea fi obtinute date in urma uniui examen obiectiv fata in fata.

 

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

 

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

 

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a BETHESDA, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de BETHESDA, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al BETHESDA, asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al BETHESDA.

 

5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre BETHESDA si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea BETHESDA cu referire la acel Continut.

 

5.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

 

5.5. In cazul in care BETHESDA confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea BETHESDA pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 

5.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea BETHESDA si/sau al angajatului/prepusului BETHESDA care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

 

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

 

6. COMANDA

 

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea serviciilor/consultațiilor medicale dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un serviciu/consultație medicală este disponibilă pentru achizitie. Adaugarea unui serviciu/consultație medicală in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea acesteia.

 

6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

 

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 

 

7. POLITICA DE ANULARE

 

7.1. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 

7.1.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

 

7.1.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de BETHESDA, in cazul platii online;

 

7.1.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

 

7.2. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri in urmatoarele cazuri:

 

- nu a beneficiat de consultația medicală la distanță in cadrul contractului de consultanții medicale - prestări servicii.

 

In Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 ARTICOLUL 16 sunt prevazute urmatoarerele exceptări de la dreptul de retragere:  Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG34/20014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă următoarele: a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;

 

 

8. CONFIDENTIALITATE

 

8.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea vanzatorului.

 

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

 

8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  BETHESDA nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 

8.4. Prin inscrierea in baza de date a BETHESDA, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre BETHESDA și parteneri BETHESDA

 

 

9. FACTURARE – PLATA

 

9.1. Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului bethesda.ro, nu includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

 

9.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru serviciile/consultațiile medicale livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

9.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine serviciile/consultațiile medicale  vandute de BETHESDA, cu exceptia serviciilor/consultațiilor medicale vandute de partenerii BETHESDA, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

 

9.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

 

9.5. Pentru Comenzile plasate fără adăugarea unui cont de către Cumpărător, Vânzătorul nu va fi responsabil pentru informațiile furnizate și preluate eronat.

 

9.6. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de BETHESDA, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

 

9.7. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre BETHESDA in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

 

9.8. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile BETHESDA si nici nu vor fi stocate de catre de BETHESDA sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

 

9.9. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

 

9.10. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

 

 

10.  PRODUSELE PREZENTATE ȘI LIVRAREA SERVICIILOR/CONSULTAȚIILOR MEDICALE  

 

10.1. BETHESDA nu isi asuma raspunderea daca descrierea serviciilor/consultațiilor medicale prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la serviciile/consultațiille medicale sunt exprimate in lei si nu includ TVA. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail. Factura finala are preturile exprimate in lei.

 

10.2. Vanzatorul se obliga sa livreze eventualele documente solicitate in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator in cazul in care Cumparatorul isi manifesta aceasta optiune si este de acord cu costurile de livrare prezentate personalizat Cumparatorului.

 

10.3. Costurile de livrare difera in functie de adresa destinatarului si vor fi prezentate specific clientului in cazul in care clientul cere in mod express livrarea documentelor prin sistem de curierat door-to-door.

 

10.4. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a documentelor solicitate si va asigura transmiterea acestora.

 

 

11. GARANTII

 

11.1. In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei site-ului online pe adresa consultatie@bethesda.ro Pastreaza factura pentru a face dovada cumpararii serviciilor/consultațiilor medicale.  

 

 

12. RASPUNDERE

 

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii date.

Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

 

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

 

Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre BETHESDA, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

 

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere

 

Administratorul aplicației declară următoarele:

· va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului aplicației;

· va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a aplicației; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;

· pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.

 

 

13. INSCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

 

Inscrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori, in sectiunile “Intrebarile si raspunsurile clientilor” si “Review-uri”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs.

 

In momentul inregistrarii unui anumit Review/ Comentariu/ Intrebare/ Raspuns pe Site, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

 

Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

 -   sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;

-    sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;

-    sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site astfel: orice Intrebare va fi inscrisa in sectiunea “Intrebarile si raspunsurile clientilor”, si orice Review va fi inscris in sectiunea “Review-uri”;

-    sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

-    sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit  produs de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse;

-    sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact,informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume, etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

-    sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;

-    sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre  Vanzator sau sa inscrie Review-uri/ Comentarii/ Intrebari/ Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

-    sa nu utilizeze Review-ul/ Comentariul/ Intrebarea/ Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

 

In cazul in care  Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile “Intrebari si raspunsuri ale clientilor” si “Review-uri”.

 

 

14. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

14.1. BETHESDA este operator de date cu caracter personal și va prelucra datele cu caracte personal prin mijloace manuale şi automatizate în scopul implementării și derulării activităţilor curente.

 

14.2. În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, cu dispozițiile Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă aducem la cunoștință faptul că în vederea desfăşurării activităţii curente, inclusiv derulării activităţilor contractuale, BETHESDA colectează și prelucrează date cu caracter personal furnizate, iar conform prevederilor legale privind protecţia persoanelor fizice, BETHESDA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopul specificat, datele personale furnizate.

 

14.3. Conform prevederilor legale aplicabile, beneficiaţi de dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ştergerea datelor, dreptul la restricţionarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziţie şi la procesul decizional individual automatizat.

 

14.4. In sectiunea Contul meu din site-ul bethesda.ro aveti posibilitatea de a va exercita si gestiona drepturile cu privire informatiile personale: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ştergerea datelor, dreptul la restricţionarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziţie şi la procesul decizional individual automatizat.

 

14.5. Aveţi dreptul de a vă retrage consimţământul în orice moment în forma scrisă, adresată BETHESDA. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa Responsabilului de protecţia datelor din cadrul BETHESDA, cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: dpo@bethesda.ro sau la următoarea adresa de corespondenţă: BETHESDA, Calea Unirii nr.25bis, Suceava, jud. Suceava.

 

14.6. BETHESDA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

 

14.7. Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  serviciilor oferite, Clientului/Cumparatorului, pregătirea unor drafturi prealabile în format electronic, etc .

 

14.8. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a BETHESDA si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre BETHESDA, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre BETHESDA de activitati consultații medicale specifice.

 

14.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

14.10. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a depune o plângere în fata unei autorităţi de supraveghere şi de a introduce o cale de atac judiciară.

 

 

15. FORTA MAJORA

 

15.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

15.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

 

16. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

 

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre BETHESDA si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul vânzătorului.

 

Date de contact - BETHESDA

 

Pentru a contacta platforma de programari si consultatii online BETHESDA, ne gasesti la telefon: 0230 551566, fax: 0230551567 si pe mail: consultatie@bethesda.ro . Site-ul bethesda.ro, denumit bethesda.ro, este proprietatea BETHESDA, cu sediul în mun. Suceava, Calea Unirii nr.25bis, Judet Suceava, Cod Fiscal : 2693639.